mas

Assholiasto blogspot: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!
0

«Από το β' εξαμηνο του 2013 οι πρωτες ενδειξεις ανακαμψης»


Ότι είμαστε στο σωστό δρόμο δηλώνει ο Γιάννης Στουρνάρας


Την ανάγκη διατήρησης της εμπιστοσύνης των εταίρων μας, που τόσο δύσκολα κερδίσαμε, προτάσσει με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος δεν αφήνει κανένα περιθώριο για δημοσιονομική χαλάρωση, τονίζοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση τίθενται εν αμφιβόλω οι μέχρι τώρα θυσίες.

Ο Γιάννης Στουρνάρας υποστηρίζει ότι εάν η κυβέρνηση παραμείνει προσηλωμένη στο πρόγραμμα προσαρμογής, τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης θα φανούν μέσα στο 2013. 

«Το 2013 θα είναι ακόμη μία δύσκολη χρονιά, καθώς πρέπει να υλοποιήσουμε μέτρα ύψους 9,2 δισ. ευρώ. Όμως είμαστε στο σωστό δρόμο. Η Ελλάδα έχει κερδίσει πολύ δύσκολα την εμπιστοσύνη των εταίρων της. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω. Το 2013 είναι η χρονιά εμπέδωσης της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας μας. Από το δεύτερο εξάμηνο του 2013 θα δούμε τις πρώτες ενδείξεις ανάκαμψης», σημειώνει.


Ελάτε όλοι ξέρουμε το παραμύθι έτσι;Κατα το 2ο εξάμηνο του έτους θα ξαναβγεί το βόδι και θα πει οτι η ανάπτυξη θα έρθει στις αρχές του 14.
Αφου έχει καταστραφεί η Ελλάδα αυτοί περιμένουν ανάπτυξη για κάποιο γαμημένο λόγο 1.5 εκατομμύρια άνθρωποι πεινάνε είναι άνεργοι και αυτοί περιμένουν ανάπτυξη δεν τους καταλαβαίνω γιατί εγώ πιστέυω οτι θα έρθουν τα ζώα οι κεφαλαιούχοι οι καπιταλιστές και απλά θα αγοράσουν εταιρείες και οτιδήποτε άλλο υπάρχει και θα σου δώσουν δουλειά για 10 ευρώ η λιγότερα ελα παίδες καλύτερα στον γκρεμό















Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου