mas

Assholiasto blogspot: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!
0

25η…Φεβρουαρίου


 Δεν είναι γιορτή ούτε θα την κάνουν επίσημη αργία είναι η μερα που θα βγει το πόρισμα για την λίστα Λαγκάρντ… Τα ονόματα της Επιτροπής που θα αποφανθούν Πολλά τα σχόλια του blog θα διαμορφωθούν ανάλογα με το αποτέλεσμα μέχρι τότε αναλυτικά το «ρεπορτάζ»
Με απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής, συγκροτήθηκε η 13μελής Επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης που θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Την ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας ανακοίνωσε ο προεδρεύων Γιάννης Τραγάκης.

Την Τετάρτη συνέρχεται σε πρώτη συνεδρίαση η Επιτροπή προκειμένου να εκλέξει προεδρείο και να οργανώσει την διαδικασία των εργασιών της (μέρες, ώρες κλπ). Πρόεδρος αναμένεται να εκλεγεί ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Ως μέλη θα υποδειχθούν από τη ΝΔ οι βουλευτές Άδωνις Γεωργιάδης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Ανδρέας Κουτσούμπας, από τον ΣΥΡΙΖΑ η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Σταύρος Κοντονής και ο Θεόδωρος Δρίτσας, από το ΠΑΣΟΚ ο Παναγιώτης Ρήγας, από την ΔΗΜΑΡ ο Βασίλης Οικονόμου, από τους ΑΝΕΛ ο Βασίλης Καπερνάρος, από την Χρυσή Αυγή ο Ηλίας Κασιδιάρης και από το ΚΚΕ ο Σπύρος Χαλβατζής.




Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου