mas

Assholiasto blogspot: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!
0

Το κόκκινο πόνι

Ο τίτλος δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θα γράψω απλά δεν ήξερα τι τίτλο να βάλω

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερες βομβιστικές επιθέσεις γίνονται τραυματίζοντας ανθρώπους η σκοτώνοντας  και αντί να βρουν λύση οι πολιτικοί μας βγαίνουν στα κανάλια και μαλώνουν μεταξύ τους κλαίγοντας ο ένας στον άλλο προσπαθώντας να πείσει ο ένας τον άλλο για το πόση σκληρή δουλειά κάνει ο καθένας.
Επίσης τελευταία όπου και να πάω ακούω ανθρώπους ηλικίας 25-30 ή και απο 40-70 να συζητάνε για το τι γίνεται στην Ελλάδα εγώ φυσικά προσπαθώ να συγκρατηθώ να μην τους βρίσω.
Και θα σας πώ το γιατί όταν μιλάνε πάντα λένε κοίτα που φτάσαμε η Ελλάδα έγινε ένα μπουρδέλο μπλα μπλα μπλα αλλά αυτοί είναι που ψηφίζανε τόσα χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αυτοί είναι που ψηφίζανε τόσα χρόνια τις δυναστείες των κλεφταράδων των Παπανδρέου και των Καραμανλήδων και τώρα συνέχεια κλαίγονται και βρίζουν τους πολιτικούς.Η γενιά τών 25-30+ χρονών λένε μακάρι να είχαμε μια χούντα γιατί λένε αυτοί είναι Έλληνες με Ελληνικό αίμα που αγαπούν την χώρα τους.
Οι παππούδες τώρα αυτοί είναι οι χειρότεροι γιατί άμα περάσεις απέξω απο ένα καφενείο θα δείς του παππούδες να λένε για το τι καλά έκανε το ΠΑΣΟΚ και οι άλλοι να λένε τι καλά έκανε η ΝΔ και ρίχνοντας το φταίξιμο στην Αριστερά η στους Κομμουνιστές η στον εμφύλιο η στον ανάδρομο Ερμή
εγώ ένα έχω να πω οτι εμείς οι Έλληνες δεν βλέπουμε τι γίνεται μπροστά μας και προσπαθούμε να ρίξουμε το φταίξιμο στον αποδιοπομπαίο τράγο 



Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου