mas

Assholiasto blogspot: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!
0

Χρειάζεται νέο «κούρεμα» του χρέους

Μία αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους με τη συμμετοχή των θεσμικών πιστωτών προτείνει μέσω συνέντευξης του στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.
Επιρρίπτει τέλος ευθύνες και στην κυβέρνηση Καραμανλή λέγοντας ότι «Η τότε κυβέρνηση ακολούθησε το 2004 μια λαϊκίστικη πολιτική δαπανών υπό το σύνθημα “εμείς δίνουμε περισσότερα από τους άλλους”. Έτσι το πελατειακό σύστημα βίωσε μια άνθηση, το κράτος διόρισε περισσότερα από 150.000 άτομα, το δημόσιο χρέος αυξήθηκε σε πεντέμισι χρόνια κατά 130 δισ. ευρώ, από 95,4% του ΑΕΠ το 2003 σε 129,4% στα τέλη του 2009».
Σαν AsshoLiastO δεν διαχωρίζουμε το σχόλιο από την είδηση...αυτό με άλλα λόγια σημαίνει οτι στο παρόν άρθρο είναι ξεκάθαρα η εικόνα του συντάκτη...
Σε καμία απολύτως περίπτωση δεν λαμβάνουμε θετική στάση έναντι της κυβέρνησης Καραμανλή η οποία ομολογουμένως έκανε πολλούς να πιστέψουμε οτι ο καταλληλότερος για το "τιμόνι" της χώρας ήταν ο ΓΑΠ άρα μόνο και μόνο απο αυτό η κυβέρνηση Καραμανλή απέτυχε...
Αλλά γιατί δεν μας λέει για τους φίλους του, κ. Στουρνάρα και κ. Παπαντωνίου, την εποχή που η Ελλάδα έμπαινε στην ΟΝΕ και τι έγινε με την ισοτιμία αλλά και τα swaps της Goldman Sachs.
Διαχειρίστηκε τη σημαντικότερη οικονομική και πολιτική απόφαση της μεταπολίτευσης μετά την έσοδο μας στην Ε.Ε με τα γνωστά αποτελέσματα.
Αλλά ας θυμηθούμε ολοι μαζί κάποια πράγματα για τα οποία ο Κ.Σημίτης προσπαθεί να ξεχάσει
1)Ο μοναδικός απο τους πολιτικούς που βρίσκεται προφυλακισμένος είναι ο Ακης Τσοχατζόπουλος και ήταν και Υπουργός του...Δηλαδή έβρισκε και τα έκανε ο ο Άκης Τσοχατζόπουλος....
2)Ο Κ.Σημίτης είχε ως στενούς συνεργάτες τον κ.Τσουκάτο και κ.Μαντέλη που ήταν και βασικοί "ύποπτοι" για μίζες κλπ.
Μπορούμε να βρούμε κι άλλα στοιχεία για τα οποία ο Κ.Σημίτης όχι μόνο δεν θα έπρεπε να "βγάζει την ουρά του απ έξω" αλλα και να τα ομολογήσει αλλά είναι σαφέστατο ότι μονο με το όνομα του Τσοχατζόπουλου "καθαρίζουμε"... Γι αυτό πολυ αγαπημένε μας Σημίτη σας αγαπάμε...γιατί όχι μόνο δίνετε τις συμβουλές σας για το πώς θα πρέπει να κινηθεί η κυβέρνηση σαν η θητεία σας να ήταν "καθαρή",αλλά αψηφάτε την οποιαδήποτε ενόχληση που μπορείτε να δημιουργήσετε στους πολίτες της Ελλάδας , κοινώς Δεν έχουμε την όρεξη για τέτοιες δηλώσεις , όπως οι τωρινοί το ίδιο και εσείς τα κάνατε τα πράγματα χειρότερα...!!!



Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου