mas

Assholiasto blogspot: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!
0

Μία ιστορία σαν...Ανέκδοτο..!!!

Είναι σαν απο αυτές που λέμε στο παιχνίδι για να ανακαλύπτει ο άλλος ποιο το ψέμα και ποια η αλήθεια στην ιστορία που θα πούμε...!!!
Για να μην πλατιάζω...η ώρα 3:15π.μ περίπου το κεντρικό πρόσωπο της εν λόγο ιστορίας κατευθύνετε προς το σπίτι του , ξαφνικά απο πίσω του 2ο με πολιτικά του είπαν να τους δείξει την ταυτότητα του , τρομαγμένος αρχίζει και τρέχει.
Στο επόμενο στενό 3ης άνδρες του φώναξαν να πέσει κάτω , ήταν αστυνομικοί ενώ τους άκουσε φώναζε τον πατέρα του, πήγε να βγάλει το κινητό και σαν καταζητούμενο του είπαν να μην κουνηθεί καθόλου.Ευτυχώς τους άκουσε , αλλά οι αστυνομικοί ήθελαν να διασφαλίσουν οτί δεν πρόκειται να κάνει τίποτα τρελό και του πέρασαν χειροπέδες και τον σημάδεψαν με όπλο.
Με τους γείτονες να τον αναγνωρίζουν ειδοποιούν τον πατέρα του και η παρεξήγηση φτάνει στο τέλος...Το ιστορικό πλαίσιο πριν απο το εν λόγο συμβάν είναι οτι στην ίδια περιοχή λίγα στενά πιο κάτω έγινε ληστεία το κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας που μόλις σας είπα έμοιαζε με τα χαρακτηριστικέ του δράστη και μέχρι της 4:00pm τα ξημερώματα...ο πρωταγωνιστής μας προσπαθούσε να πείσει οτι μόλις γυρνούσε σπίτι από ένα παρτυ...
ΤΟ ΚΑΚΌ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ...ΑΛΗΘΙΝΉ...!!!Αυτό το τραγελαφικό συμβάν είναι πραγματικότητα...είτε θέλετε να το πιστέψετε είτε όχι ένας αθώος φόρεσε χειροπέδες-τον απείλησαν και τον έριξαν στο έδαφος ΆΠΛΑ γιατί μέσα στο βράδυ ΊΣΩΣ να έμοιαζε με τον κανονικό ληστή...θα μου πείτε αν όντως ήταν ο ληστής θα λέγαμε άλλα...αλλά για να μιλήσουμε με Αν πρέπει να σκεφτούμε ότι ΑΝ συνέχιζε να τρέχει(από τον φόβο του) μπορεί και να ήταν νεκρός..!!!



Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου