mas

Assholiasto blogspot: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!
0

Από Συζήτηση σε...Συζήτηση

Κατεξοχήν οι ανδρικές συζητήσεις εμπεριέχουν μεγάλη δόση χιούμορ από το πιο χαζό θέμα μέχρι το πιό σημαντικό.Όμως κατά την περίοδο που διανύουμε οι συζητήσεις έχουν πάρει άλλο ρόλο,στα σκεπτόμενα όντα,η κρίση έχει ριζώσει πολύ καλά όχι μόνο στο "πορτοφόλι" αλλα και στο μυαλό...Αποτέλεσμα οι κατά κόρων "χαβαλετζίδικες" συζητήσεις έχουν μετατραπεί σε μια "διώρυγα" αναζήτησης τόσο εσωτερικής όσο και εξωτερικής για το κατά πόσο είμαστε πιόνια ή παίχτες , θύματα ή θύτες . Ίσως και το καλύτερο στοιχείο που μπει να αφήσει πίσω της η κρίση να είναι η επιθυμία του ανθρώπου να μάθει το γιατί(γιατί είμαστε σε αυτήν την ιστορική-οικονομική συγκυρία) και το από που(από που προήλθε και πού θα καταλήξει)...Ίσως από την άλλη το γιατί και το πού να μην απαντηθούν από εμάς αλλά στο μέλλων να δοθεί μια πιο ολοκληρωμένη απάντηση. Το σημαντικό είναι το εξής , έχει την διάθεση ο κάθε ένας από μας να μάθει (πρωτίστως για τον εαυτό και έπειτα για τους άλλους ) το γιατί συμβαίνουν αυτά(ποια αυτά ,ΌΛΑ, από θεϊκό στοιχείο στην  ζωή του ανθρώπου μέχρι την πιστοληπτική του ικανότητα στο διεθνές χρηματιστήριο) ώστε να χρησιμοποιηθεί ως σημείο αναφοράς για τους επόμενους ή θα περιμένει από τους επόμενους? Η συζήτηση γίνετε άπλα για την αναζήτηση του εσωτερικού του ή και για την ύπαρξη λύσεων...Θα περνάς από Συζήτηση σε Συζήτηση ή θα απαντάς στα ερωτήματα?
Και τελικά το γιατί γίνετε πόλεμος είναι εμφανέστατο(οικονομικοί-ιμπεριαλιστική πολιτική του εκάστοτε κράτους) αλλά το γιατί είσαι υποστηρικτικό μέλος ενός πολέμου είναι το ζήτημα!!!



Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου