mas

Assholiasto blogspot: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!
0

Έστησαν τα...Τραπεζάκια!!!

Σήμερα 17 Απριλίου ανοίγουν οι κάλπες των φοιτητικών εκλογών...
Πρόκειται για μία απο τις πιο "ιδιαίτερες" εκλογές καθότι στο βωμό του σχεδίου Αθηνά θα θυσιαστούν τόσο οι ψηφοφόροι όσο και εκλεγμένοι!!!
Μέχρι στιγμής η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και το κλίμα που επικρατεί είναι ήρεμο.
Στην εκλογική διαδικασία δεν συμμετέχει η νεολαία Ανεξάρτητων Ελλήνων, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, όπως αναφέρει, «απέναντι σε ένα σαθρό περιβάλλον που δεν προσφέρει πλέον τίποτα περισσότερο από ανάδειξη φοιτητοπατέρων, μικροεξυπηρετήσεις ανάμεσα σε φοιτητές, πάρτι και έναν φαύλο κύκλο όπου λίγοι κατευθύνουν πολλούς, χωρίς να δίνουν βήμα λόγου στον φοιτητή».



-Αντικειμενικά το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών μπορεί να δείξει πολλά περισσότερα από την προεδρία μιας παράταξης στο εκάστοτε Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ . Οι επιλογές των φοιτητών εμφανίζουν και κάποια "αποτελέσματα" για τις βουλευτικές εκλογές.
Και ας μην ξεχνάμε τον λόγο που κάποιοι ψηφίζουν (πχ θα τους δώσουν τις σημειώσεις). Εν έτι 2013 θα ήταν προτιμότερο κάποια πράγματα γίνουν εκ πεποιθήσεως , και χωρίς κάποιο αντάλλαγμα!!!



Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου