mas

Assholiasto blogspot: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!
1

ΈΚΤΑΚΤΟ Γεγονός

Στην περιοχή Αιγάλεω , ώρα 21:00 , ένας τοξικομανής εισέβαλε στο προαύλιο χώρο του σχολείου και αφού ζήτησε από τα παιδιά(ηλικίας 13-16) που έπαιζαν να κάτσουν σε μια σειρά ζητώντας τους 1€ , έβγαλε μαχαίρι.Κάποιος από τα άτομα που παρευρίσκοντο στο σχολείο χτύπησε τον τοξικομανή.Έπειτα από μερικά λεπτά ήρθαν γείτονες και οι γονείς των παιδιών μερικοί εξ αυτόν κρατούσαν τον ναρκομανή στο έδαφος ως που να έρθει η αστυνομία.Να σημειωθεί ότι τον κρατούσαν στο έδαφος με αρκετά χτυπήματα στο πρόσωπο και αρκετά αίματα, οι αστυνομικοί κατέφθασαν και αποσόβησαν τον κίνδυνο εκατέρωθεν...Στα ευχάριστα είναι ότι εκτός του τοξικομανή κανένα παιδί δεν έπαθε κάτι...!!!

Το AsshoLiastO ειναι κατά της βίας αλλά δηλώνει ξεκάθαρα ότι εφόσον παίζονταν ζωές μικρών παιδιών υπάρχει μια δόση "άφεσης αμαρτιών" ειδικά όταν μετά από δηλώσεις αυτόπτων μαρτύρων διαπιστώθηκε ότι ο εν λόγο τοξικομανής έχει ξανά κινηθεί επιθετικά...!!!Δεν θέλω να αναλύσω το κοινωνικό φαινόμενο των ναρκωτικών και το πώς ο εκάστοτε υγιείς επιλέγει να εθιστεί σε κάτι , καθώς από μόνο του αυτό το θέμα δεν θέλει μονόπλευρη άποψη άλλα συζήτηση..!!! Αυτο που πρέπει να μείνει στο μυαλό μας είναι οτι όλοι είμαστε ενδυνάμη τα πάντα ειδικά όταν οι περιστάσεις το ευνοούν ας θυμηθούμε και αυτό http://assholiasto.blogspot.gr/2013/03/blog-post_1488.html που στην προκειμένη περίπτωση ο πρωταγωνιστής δεν ήταν ο κανονικός ληστής αλλα για τα μάτια ενός άγνωστου "ταίριαζε στις προδιαγραφές"...!!!



Share

1 σχόλια:

Unknown

lol kala pou den xtipise kana paidi

Δημοσίευση σχολίου