mas

Assholiasto blogspot: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!
3

Τα «ηλεκτρονικά» που άλλαξαν το gaming

Τα "games" που σημάδεψαν τις εποχές!!!

Ηλεκτρονικά παιχνίδια που δεν θα ξεχάσει ποτέ κανένας , απο το arkanoid μέχρι το PES και απο το NBA JAM μέχρι και το GTA San Andreas.
Games με παρελθόν και μέλλον!!!
Παιχνίδια που από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα ενασχόλησής με αυτά σας κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρων!!!γ
Η λίστα αμέτρητη,μερικές απο τις επιλογές ίσως να τις πετύχαμε.Περιμένουμε τις δικές σας εμπειρίες με παιχνίδια σταθμός τόσο για εσάς όσο και για τον τρόπο παιχνιδιού...



Grand Theft Auto San Andreas



Τι να πεις , για κάποιο διάστημα είχαν φουντώσει οι φήμες που έλεγαν οτι προκαλεί επιθετικά συναισθήμα στους χρήστες(ναι μάλλον αυτό έπαιζαν οι Αμερικάνοι πριν πάνε στο Ιράκ)...!!! ΌΛΗ η πόλη στα πόδια σου!!!





Tetris

το Tetris δεν χρειάζεται συστάσεις!Είναι μαζί με το PAC-MAN το μοναδικό game που έχουνε παίξει οι γονείς μας , και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία!!!








Super Mario Bros
Μπήκε σε κάθε σπίτι, σε κάθε χέρι, μαθαίνοντας τα παιδάκια μιας άλλης εποχής τι σήμαινε ηλεκτρονικό παιχνίδι. Και με έναν νέο τίτλο της σειράς να κυκλοφορεί κάθε χρόνο, ποιος μπορεί να αμφισβητήσει τι έκανε ο Ιταλός υδραυλικός για τους gamers του μάταιου τούτου κόσμου;






Super Mario Kart
Όλοι έχουμε παίξει!!!Όλοι θέλουμε να παίξουμε ακόμα και σήμερα(τουλάχιστον εγώ έχω έναν άνθρωπο στο μυαλό μου που ακόμα παίζει)Ο λόγος απλός, ίσως και απο τα πρώτα παιχνίδια με αυτοκίνητα που στόχος τους ήταν περισσότερο το να χτυπήσεις τους αντιπάλους και να πάρεις τα "όπλα" παρά να βγεις πρώτος!!!






NBA JAM
Το αγάπησα!!!Το αγαπήσατε(είμαι σίγουρος) το πρώτο παιχνίδι ΝΒΑ που ήταν ελεύθερο,μπουνιές κλοτσιές κι παει λέγοντας!!!Πλέον παίζετε μέσω της πλατφόρμας τον ΜΑΜΕ 32, να σας ενημερώσω ότι έχει βγει και ένα νέο nba jam on fire edition!!!







PES 2004
To PRO EVOLUTION SOCCER 4 ήταν από τα πρώτες επιτυχίες της ΚΟΝΑΜΙ στο χώρο του γηπέδου!!!Δεν θα μπω στην διαδικασία να συγκρίνω PRO και FIFA αλλά και τα 2ό έδωσαν το δικό τους κομμάτι στον χώρο του ποδοσφαίρου!!!














θα ήθελα να βάλω κι άλλα τα οποία έχω στο μυαλό μου , αλλά θέλω να γράψετε εσείς τα δικά σας από κάτω και να γράψουμε μαζί το άρθρο για να το κάνουμε πληρέστερο!!!περιμένουμε τα σχόλιά σας






Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος

kapsimo htan kai oi kasetes toy gamaboy me ta pokemon ws prwth epilogh alla kai ta paixnidia playstation dragonball

Unknown

ok anwnyme to onoma soy???(wste na to symperilaboyme sto arthro)

Ανώνυμος

akhs apo to aigalew

Δημοσίευση σχολίου