mas

Assholiasto blogspot: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!
0

Στην Τουρκία Ταξίμ στην Ελλάδα...Ταξύν(ουμε)!!!

Στην Τουρκία εδώ και μερικές μέρες-βδομάδες οι αγανακτισμένοι πολίτες αντιδρούν στην πολιτική του Ερντογάν κάτι που μέχρι τώρα από αυτά που μαθαίνουμε από τα Μ.Μ.Ε έχει αποτέλεσμα όσον αφορά την πίεση προς την κυβέρνηση!!!
Δεν έχουμε στόχο να αναλύσουμε το τι συμβαίνει ή τι έκβαση θα έχει ο αγώνας των πολιτών αλλά το γιατί στην Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει ένας παρόμοιος "αγώνας".
Σε μία Ελλάδα λοιπόν που το 2013 βρίσκετε με +1000 άνεργους πολίτες,με 3α μνημόνια στο κεφάλι,με τόσα κουρέματα που μείναμε καραφλοί και με τους φόρους να ανεβαίνουν στα ύψη η Ελλάδα δεν μπορεί να αγωνισθεί για να αλλάξει αυτό.
Και αν θέλετε εκεί έγκαιται και η διαφορά μεταξύ της Ελλάδα και Τουρκίας!!!Ίσως φανεί περίεργο αλλά η διαφορά έγκειται στο λανθασμένο σχέδιο Εντοργάν, το οποίο στα χρόνια κυβερνήσεώς του έκανε ξεκάθαρη "επίθεση" σε κάθε μία ξεχωριστά τάξη της γείτονα χώρας.Δεν πήρε μαθήματα από τους Έλληνες πολιτικούς!!!Για να γίνει πιο ξεκάθαρο,στην Ελλάδα όταν ένα μέρος μίας κοινωνίας αγωνίζεται για κάτι όλοι η υπόλοιπη κοινωνία αντιτίθεται σε αυτήν.Τα παραδείγματα αναρίθμητα ΜΜΕ-ΜΕΤΡΟ-ΝΑΥΤΕΡΓΆΤΕΣ-ΟΛΜΈ/ΕΛΜΕ κλπ κλπ...Είμαι απολύτως σίγουρος ότι τουλάχιστον το 70% των αναγνωστών μας θα έχει σκεφτεί αρνητικά για μία από τις παραπάνω ομάδες-απεργίες.
Αρά στην Ελλάδα τα ξύν(ουμε) γιατί το πολιτικό σχέδιο που έχουν οι πολιτικοί μας είναι ένα διαίρει και βασίλευε της κοινωνίας!!!Ως που να λειτουργήσουμε στις επιλογές μας σαν κοινωνία και όχι σαν ατομικότητα μην περιμένετε να αλλάξει κάτι!!!



Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου